Keresés

2024.03.21. 18:48

Eltűnt férfit kerestek a zuhogó esőben a Pilisben, sokakat megdöbbentett, mi történt vele

Népes csapat indult a Pilisben elveszett személy nyomába, aki az elsődleges információk szerint el akarta dobni az életét. Erre senki sem gondolt, hogy végül mi történt az eltűnt férfivel – írja a borsonline.hu.

Walczer Patrik

A portál szerint nagy erőkkel, legalább harminc ember közreműködésével próbáltak rálelni arra az eltűnt férfira, akinek Pilisborosjenő külterületén veszett nyoma. A Borsonline szerint több szakember is helyszínre sietett, mivel a riasztás szerint a 30 év körüli személy öngyilkos hajlamú és azzal fenyegetőzött, hogy felakasztja magát.

Népes csapat indult a Pilisben elveszett személy nyomába, aki az elsődleges információk szerint el akarta dobni az életét. Erre senki sem gondolt, hogy végül mi történt az eltűnt férfivel – írja a borsonline.hu.
Sokan keresték az eltűnt férfit, aki végül letett szándékáról.
Forrás: Tűzoltóság Piliscsaba Facebook

Azt írják, hogy március 7-én a keresőcsapatok – mint például a piliscsabai tűzoltók is – hamar megkezdték az eltűnt férfi keresését, de nem számítottak arra, hogy a történet furcsa fordulatot vesz.

Veréb Zoltán parancsnok a Borsonline-nak elmondta, hogy az eltűnt férfi hozzátartozóitól megtudták, hogy korábban is fenyegetőzött öngyilkossággal a 30 év körüli személy. Éppen ezért a tragédia elkerülése érdekében gyorsan cselekedniük kellett.

Meggondolta magát az eltűnt férfi

Aznap szakadó esőben indultak a férfi nyomára. Az egységek megtudták, hogy a férfi autóval indult el otthonról, a kocsit az erdőhöz közel parkolta le, így ott kezdődött a keresés. Kutyákat, drónt is bevetettek, többen gyalog és autóval indultak a nyomába, mígnem egyszer csak megcsörrent a telefon.

A szakember felidézte, hogy a hívás egy rokontól érkezett, aki közölte, hogy az eltűnt férfi hazasétált és otthagyta az erdő szélén a kocsiját. Az öngyilkossággal fenyegetőző személy végül meggondolta magát, így pozitívan zárult a történet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában