Nyílt nap

2024.04.19. 10:37

Dandársorakozóval kezdődött meg a nyílt nap a tatai dandárnál

Megkezdődött a tatai dandár nyílt napja. Délután 14 óráig várják az érdeklődőket a dandár laktanyájában.

Kemma.hu

Dandársorakozóval, a csapatzászló fogadásával és beszédekkel kezdődött el a tatai dandár idei nyílt napja. A megnyitó ünnepségen elismerések és kitüntetések átadására is sor került. 

Megkezdődött a tatai dandár nyílt napja. Délután 14 óráig várják az érdeklődőket a dandár laktanyájában.
Dandársorakozóval kezdődött a tatai dandár nyílt napja. Délután 14 óráig várják az érdeklődőket a dandár laktanyájában. 
Fotó: G.D.V. / Forrás: 24 Óra 

Már a kapunyitáskor is sokan álltak sorba a tatai dandár bejáratánál. Sok család érkezett ugyanis a dandársorakozóra, ahol a február közepén felszerelt újonc tüzérek is esküt tettek. 

Nyílt nap a dandárnál

Mint arról korábban beszámoltunk, az MH. Klapka György 1. Páncélosdandár április 19-én, pénteken tartja idei nyílt napját. Az eseményen bárki részt vehet és megismerkedhet a tatai dandár csúcstechnológiás nagyvasaival is. Statikus és dinamikus bemutatón nézhetik meg az érdeklődők, hogy mit is tudnak a páncélosok. A nyílt napon tartják a 10 hetes alapkiképzésüket teljesített újonc tüzérek eskütételét is. Továbbá lesz még ugrálóvár és airsoft pálya is. A rendezvényre 8 és 14 óra között várják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában