Programok

2024.05.02. 16:06

Sztárfellépők jönnek az idei Víz Zene Virág Fesztiválra

Több országos hírű előadó is érkezik idén nyáron Tatára. Bejelentették az idei Víz zene Virág Fesztivál sztárfellépőit.

Goletz-DeáK Viktória

Mint arról korábban beszámoltunk, idén új cég szervezi meg a 30 éves hagyománnyal rendelkező Víz Zene Virág Fesztivált. Az esemény fellépőit csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be az eseményt szervező Blue Hill Média Kft. ügyvezetője, Jakab Jácint. Mint megtudtuk, a tatai Öreg-tó körül három színpadon zajlanak majd a programok. Kiemelte, hogy idén családi kedvezményekkel, és ingyenes programokkal készülnek. 

Víz Zene Virág Fesztivál sajtótájékozat
Kiderült, kik lesznek az idei fesztivál fellépői
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Bejelentették a fesztivál fellépőit

Ákos nagykoncerttel készül. Pápai Joci, a Wellhello, T. Danny, Desh, a Nox és a Bagossy Brothers is színpadra áll Tatán június utolsó hétvégéjén a Víz Zene Virág Fesztiválon. 
– Csapatunkkal olyan fesztiválért dolgozunk, amely az elmúlt 30 év hagyományait tisztelve, a kulturális sokszínűséget megőrizve teremt szerethető, családi és baráti közösségi teret – magyarázta az ügyvezető. A sajtótájékoztatón részt vett Michl József, Tata polgármestere is, aki megerősítette azokat a kéréseit, amiket már az áprilisi testületi ülésen elmondott. 

– Szerettük volna, ha a hagyományokat követve a fesztivál megmarad családi fesztiválnak, ahol ingyenes, színvonalas programokkal várják az érdeklődőket. Illetve bevezetnek az ételekre és italokra egy ársapkát – szögezte le a város vezetője. 

Víz Zene Virág Fesztivál sajtótájékozató
A Tatai-várban tartott sajtótájékoztatón Péter Szabó Szilvia is részt vett. A NOX lesz az egyik fellépője a szervezőt váltott fesztiválnak
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában