Közgazdász

2023.11.13. 09:09

Vajda Bencét választhatják meg Komárom alpolgármesterévé

Vajda Bencét javasolják harmadik alpolgármesternek – jelentette be dr. Molnár Attila polgármester a Komáromi Televíziónak adott interjúban.

Vajda Bence lehet Komárom új alpolgármestere

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Turi Bálint korábbi alpolgármestere még szeptember elején lemondott, mert új megbízatást kapott, a Brigetio Gyógyfürdő ügyvezetőjévé nevezték ki. A polgármester hangsúlyozta, a fürdő népszerűségét szeretnék helyben is tovább növelni, valamint kisebb fejlesztések is indulnak majd a komplexumban.

A városnak így is maradt két alpolgármestere Czita János és dr. Kreft-Horváth Loránd személyében, azonban szeretnének fiatalos lendületet vinni a városvezetésbe, ezért Vajda Bence önkormányzati képviselőt javasolják majd harmadik alpolgármesternek a következő testületi ülésen, amely kedden lesz a polgármesteri hivatal dísztermében. Dr. Molnár Attila úgy fogalmazott, Vajda Bence fiatal, nyelveket beszélő közgazdászként tökéletesen alkalmas lenne erre a feladatra, így a fiatalos lendület új impulzust kaphat a szerepvállalásával.

Szóba került az is, november 25-én újra megnyílik a jégpálya is a Jókai ligetben, az adóbevételeknek köszönhetően pedig idén mintegy 1200 ember kaphat 13. havi juttatást karácsony előtt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában