Komárom-Esztergom vármegye

2023.11.16. 19:00

Pénteki programajánló

Dorog

A Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban Játékkunyhóba várják a gyerekeket. A program pénteken 14 óra 30 perckor kezdődik.

Kisbér

A Wass Albert Művelődési Központ ad otthont a Városi Egészségnapnak. Pénteken délelőtt 9 órától délig a gyermekekre fókuszálnak. A testem, mint működő szervezet – Ismerd meg a tested működését a védőnők segítségével játékos formában elnevezésű programon vehetnek részt. Ezen felül a 6-12 éves gyermekek számára EMC Meridián Diagnosztikára lesz lehetőség. A megnyitót 16 óra 30-kor tartják, majd 17 órától Gunagriha előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Az egészségnap szombaton folytatódik különböző vizsgálatokkal, szűrésekkel. 10 órától 16 óráig várják azokat, akik szeretnének tenni az egészségükért. 18 órától Pál Feri atya ÉN, MI MINDENKI – az önmegvalósítás lehetőségei című előadásán vehetnek részt az érdeklődők.

Komárom

Gyermekműhely foglalkozásra várják az érdeklődőket a Generációk Házába. Lesz gyertyamártás, mesefoglakozás és nasipult is. A program pénteken 17 órakor kezdődik.

Tata

A Kuny Domokos Múzeum idén egész napos, ingyenes tematikus programokkal csatlakozott a KORE Hungary (Koraszülöttek Országos Egyesülete) kezdeményezéséhez. A nap során az érdeklődőket többek között várja majd korip horgolás a koraszülött osztály részére, hordozási tanácsadás, múzeumpedagógiai interaktív foglalkozás, ringató, különböző előadások, kézműves vásár. A programok pénteken 9 órakor kezdődnek a várban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában