Csalódás

2023.10.05. 10:57

Elszomorító rongálás Tatán: a zeneiskola családfáját becstelenítették meg

A tatai Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola faláról feszegették le a táblákat.

Kemma.hu

A zeneiskola közösségi oldalán feldúltan számoltak be arról, hogy kedden délután egy általuk nem ismert személy megrongálta és egyben megbecstelenítette az iskola családfáját, melyen az iskola alapításától fogva minden tanárukat egy-egy névvel és évszámmal gravírozott falevél jelképez. Mint írták: a tettes a falról lefeszegetett táblákat az udvaron szétszórta, ott találta meg őket, sajnos nem hiánytalanul egy, a gyermekét iskolába kísérő szülő.

– Ez a tett túlmegy egy ártatlan gyerekcsíny kategóriáján, iskolánk múltját és jelenét sem tiszteli, aki ilyet tesz! Őszintén szomorúak vagyunk, hogy ilyen egy művészeti iskolában megtörténhet! Ha a tettes úgy érzi, hogy bocsánatot kérne, mi nyitottak vagyunk erre a gesztusra. Fontosnak tartanánk, hogy aki ilyet tesz, ismerje meg a „dekoráció” hátterét, hátha ezzel a jövőben elkerülhetővé válnak a hasonló esetek – írták posztjukban. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában