Programok

2023.09.29. 11:27

Lecsós fűzfanap és zenés kiállításmegnyitó vár Füzitőn és Ácson

Szombaton az almásfüzitői közösségi háznál, valamint az ácsi művelődési háznál is színvonalas programokkal várják az érdeklődőket.

Kemma.hu

Lecsós Fűzfanap Füzitőn

Fűzfanapot tartanak szombaton 14 órától az almásfüzitői Közösségi Házban és környékén. A program: 14 óra: Megnyitó, lecsós ételek főzőversenye, aszfaltrajzverseny. 14.30 óra: A magyar népmese napja alkalmából mesél Ács Lajosné Jutka. 15 óra: We know Dance School - Hip-hop táncshow. 15.30 óra: Nayi Bindi - Bollywood indiai táncbemutató. 16 óra: Eredményhirdetések. 16.30 óra: Nyuszika piros pöttyös labdája - A Bábuci Bábszínház előadása. 17 óra: Zenél Dj Holovnyák. 20 óra: Retrodiszkó.

Kiállításmegnyitó Ácson

Nagy Kitti Csenge és Bittner Zsanett kiállítását nyitják meg szombaton 17 órakor az ácsi Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár Sméja Galériájában. Az alkotásokat Szigetvári Krisztina grafikus iparművész, művészeti vezető ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A megnyitón Szendi Anna (fuvola) és Barsi Rózsa (ének), illetve a tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Művészeti Szakgimnázium és a győri Napsugár Művészeti Iskola diákjai működnek közre. A tárlatot november 3-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában