Ne maradj le!

2023.09.15. 21:14

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.15.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Gyászba borult az Ifjúság út: mécsesek lepték el a tatabányai tízemeletes alját. Sokan gyászolják a napokban elhunyt tatabányai fiatalt, aki az Ifjúság úton lévő tízemeletesből vetette magát a mélybe. A gyászolók virággal, mécsesekkel vettek végső búcsút a helyszínen.

Horror Tatabányán: az év végéig letartóztatásban marad N.J., aki többször hátba lőtte ismerősét. A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Támadója állítólag az internetről rendelte az ellene fordított fegyvert. A főügyészség indítványára a bíróság 2023. december 17. napjáig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

Gladiátoresküvőt ült Almásfüzitőn az exatlonos Mischinger Péter (videó). Mischinger Péter egykori exatlonista és párja, Nyitrai Judit az azaumi római tábort választották lagzijuk színhelyéül. A TV2 reggeli műsorában mesélt a páros a nagy napról.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Nem csak a biciklije került elő a fiatal gyerkőcnek, de régi álma is teljesült. Egy tatabányai kisfiúnak amellett, hogy visszakapta az ellopott kerékpárját, még egy régi vágya is teljesülhetett a rendőrkapitányságon.

Ahol Gulyás Márton megjelenik, oda ömlik a pénz. A Magyar Nemzet cikke szerint Gulyás már a Partizán megalakulása előtt is sikeresen lobbizott, ahol felbukkant, oda elindultak az adományok is.

Csatornába esett egy kiskutya Gödöllőn, több tűzoltó küzdött érte (videó). Szerencsére ép bőrrel megúszta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában