Felújítás

2023.08.11. 10:24

Örökmozgók játszótere újult meg Tatabányán

A héten elvégezték a dózsakerti Örökmozgó játszótér karbantartását. Sor került a homokcserére a homokozóban és az ütéscsillapító felületeken, a növényzet sövények nyírására, tereprendezésre, burkolatok letakarítására, és a megrongált letört kapu megerősítésére javítására.

Kemma.hu

Folyamatosan újítják fel a játszótereket a megyeközpontban

Forrás: Facebook/Szücsné Posztovics Ilona

A közelmúltban fejeződött be az alsógallai játszótér felújítása is, de fejlesztették a Gál István ltp. 900-as épületeinek udvarán lévő, és a Millennium lakópark játszótereit is, ahova új játszóeszközök telepítésére is volt lehetőségük – adta hírül közösségi oldalán Szücsné Posztovics Ilona polgármester

Napvitorlákat próbálnak telepíteni a játszóterekre, amelyek komfortosabbá teszik a gyermekek számára az ott töltött időt. 

A kiemelt játszótéri felújítások mellett folyamatosan végzik a játszóterek fenntartási munkáit, leszakadt ülőkék pótlását, homokcserét, gallyazást, növényzet ápolását, a sajnálatosan módon rendszeresen előforduló rongálások helyreállítását, és a parki berendezések javítását, pótlását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában