Foglalkozás

2022.10.05. 10:11

Zenebölcsi várja az anyukákat Ácson

Zenebölcsi is várja a kisgyermekeket és anyukáikat az ácsi Bartók Béla Művelődési Házban.

K. D.

Forrás: Beküldött

Meszlényi-Mali Beáta tartja a foglalkozásokat, korábban ő is járt ilyen foglalkozásokra a kisfiával, ekkor tapasztalta meg azt, milyen jó, ha 10-15 kismama összeül, és együtt játszanak a gyermekeikkel. A zenebölcsi lehetősége pár éve megszűnt, így Pappné Rohonczi Fruzsinával közösen úgy döntöttek, ismét újraindítják a foglalkozásokat. Egy darabig felváltva tartották a programot, jelenleg pedig Meszlényi-Mali Beáta foglalkozik anyukákkal és babáikkal. A kicsiket két és fél éves korig várják ezekre az alkalmakra.

– Fontos az anyukáknak ez a lehetőség, hiszen egy kicsit kiszakadnak a négy fal közül, és felnőtt közegben lehetnek – mondta a foglalkozás vezetője. – Barátokkal találkozhatnak, vagy új ismeretségekre tehetnek szert. Rájönnek arra, hogy a problémáikkal nincsenek egyedül, mások is hasonlóval küzdenek. Közvetlen kapcsolatok alakulnak ki, nem egyszer a zenebölcsi után is ottmaradnak, és beszélgetnek egymással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában