Pályázat

2022.08.06. 12:39

Szeretnéd, ha a fotód bekerülne a megyei naptárba? Itt a lehetőség!

Komárom-Esztergom megye gyöngyszemei címmel hirdetett fotópályázatot a megyei önkormányzat. A képeket digitálisan, három kategóriában várják.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Három kategóriában várják a megyénkben készült képeket, ezek a megyénk tájai, szépségei, értékei, a megyei életképek, középpontban az ember, valamint professzionális fotósokat megszólítva a megyénk művészi szemszögből. A képeket az eredményhirdetés után kiállításon és a megyei önkormányzat 2023-as naptárában jelenítik meg. A naptárba kerülő képeket Facebook-oldalukon is közzéteszik, az alkotó nevét mindig feltüntetve. 

Hogyan és hová? - A fotókat digitálisan, jpg vagy jpeg formátumban várják. A beküldhető képek hosszabbik oldala minimum 3600 pixel, maximum 12000 pixel, a fájlok maximális mérete pedig 20 Mbyte lehet. Egy pályázó maximum öt képpel nevezhet. Korhatár nincs. A képek kizárólag Komárom-Esztergom megyét ábrázolhatják és kizárólag megyei lakosok pályázhatnak. A képeket és a nevezési lapot a [email protected] e-mail-címre kell küldeni. Az e-mail tárgymezejébe be kell írni: Komárom-Esztergom megye gyöngyszemei fotópályázat. A képek fájlneve ékezettel: Kategória betűjele_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg. 

A zsűri tagjai neves megyei fotóművészek. Az első két kategóriában 3 díjat és 1 különdíjat adnak ki 100, 50, 30 és 20 ezer forint értékű fotós ajándék­utalványokkal. A profi kategóriában 120, 100 és 80 ezer forintos utalvány a díjazás – olvasható a megyei önkormányzat honlapján.

A naptárban való megjelenésen kívül valamennyi díjazott kap egy vászonképet nyertes felvételéről. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személy vagy személyek személyhez fűződő jogait. Beküldési határidő: szeptember 30., értesítés az eredményről: október 31., kiállítás-megnyitó: december 5. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában