készülődés

2018.12.22. 07:50

Így várják az ünnepet a vértesszőlősi ovisok

A vértesszőlősi Samufalvi Óvoda és Bölcsődében az apróságok izgalmas programokkal hangolódnak az ünnepekre.

MW

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz, A.

Advent az ünnepvárás időszaka, nincs ez másként Vértesszőlősön sem, ahol az ősszel átadott Samufalvi Óvoda és Bölcsődében is nagy készülődés keretében várják az ünnepet.

Törökné Pátrovics Erika intézményvezető elmondta, hogy a Szülői Közösség által szervezett Mikulás-parti családi rendezvényével kezdődött az ünnepre való ráhangolódás a hónap elején.

Mint megtudtuk, közös programokon is megélték az adventi várakozás pillanatait: énekelt, verselt, bábozott az intézmény apraja-nagyja az elmúlt hetekben. Különlegesek voltak a gyertyagyújtások is, ugyanis az adventi gyertyák gyújtásnál mindig valamilyen meglepetés várta-várta a gyermekeket az óvodában.

Támogatóink

Az intézmény ünnepi díszbe öltöztetésébe, valamint a programok megvalósításában fő támogatóink voltak: Erdős Norbert, Extrém Park Kft., Dinola Bt., Jenei Kávéház, Dr. Padló, Vértes-Ker Kft., TT Tóth Trailer Kft.

Nagy készülődés keretében várják az ünnepeket az ovisok (Fotó: Sz, A. / Kemma.hu)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában