Kifosztás

2024.01.15. 06:43

Csúnyán összeverték, majd ki is rabolták az ittas férfit az elkövető pár Esztergomban +videó

A kifosztás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival és egy nővel szemben, akik a megvert férfitól cigarettát és kulcscsomót vettek el.

Kemma.hu

A vádirat szerint a két elkövető és sértett 2023. február 20-án egy esztergomi közparkban tartózkodtak, a két ittas férfi összeszólalkozott egymással. A vita során az egyik férfi a másikat többször megütötte, a földre került sértettet többször megrúgta.

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a támadó ezután a földön mozdulatlanul fekvő zsebeit átkutatta, onnan egy doboz cigarettát és egy kulcscsomót vett el, amit ekkor már a mellette álló nőnek adott át, aki ezeket a tárgyakat a táskájába tette. A bántalmazás következtében a sértettnek hat hét alatt gyógyuló arccsonttörése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett előéletű támadó férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen nőt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában