Tolvaj

2023.06.26. 15:58

Városnézés helyett lopni jöttek Komáromba a fiatalok

A szlovák és magyar rendőrök három kerékpártolvajt tartóztattak fel, akik éppen a zsákmánnyal tartottak hazafelé a Monostori hídon. A két ország rendőrei elfogták, a komáromi rendőrök pedig őrizetbe vették őket.

Kemma.hu

Három szlovák fiatal jött Magyarországra június 21-én délelőtt. Nem az ország látnivalójára voltak kíváncsiak, sokkal inkább az érdekelte őket, miből tudnának pénzt csinálni - írta a police.hu.Közösen megbeszélték, hogy kerékpárt lopnak, végül egy komáromi iskolához tévedtek. Itt mindhárman kiválasztották a bringákat, majd hazafelé vették az irányt. A Monostori hídon közös határmenti szolgálatot láttak el a magyar és szlovák rendőrök. A szlovák oldalon visszafordították Magyarország irányába a gyanúsan viselkedő két 20 éves és a 25 éves férfit.

Időközben a komáromi járőrök már tudomást szereztek a bűncselekményről. A tetteseket Monostori hídon elfogták, a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók a külföldieket gyanúsítottként kihallgatták.  A rendőrök tőlük a lopott kerékpárokat lefoglalták. A rendőrség őket őrizetbe vette és javaslatot tesznek arra a Komáromi Járási Ügyészségnek, hogy az őrizet alatt állítsák bíróság elé a gyanúsítottakat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában