Duatlon

2024.05.02. 14:41

Esztergomi éremeső Balatonbogláron

Sikeresen zárták a versenyt az esztergomiak. A nagy sikereket eredményező verseny eredményei alapján büszkék lehetnek magukra az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői.

Kemma.hu

Balatonbogláron rendezték a X. BÚI Duatlon Országos bajnokságot, amely a Balatoni Úszóiskola és Szabadidő Sport Egyesület szervezésében valósult meg. Az április 27-én és 28-án lezajlott versenyen egyéni- és csapateredményekben is egyaránt helytálltak az Esztergomi Triatlon Klub indulói, illetve ezen az eseményen díjazták a Duatlon Diákolimpia „A” kategóriájában résztvevő sportolókat is. 

Sikeresen zárták a versenyt az esztergomiak. Az éremesőt okozó duatlon verseny eredményei alapján büszkék lehetnek magukra az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői.
A X. BÚI Duatlon Országos Bajnokságon elért esztergomi eredmények nagy örömet okoztak a klubnak
Forrás: Esztergomi Triatlon Klub

Április 27-én több korosztály és kategória keretében mérettették meg magukat a versenyzők. A Gyermek, Serdülő és Sprint Duatlon Országos Bajnokságon az egyéni kategóriákban tesztelték tudásukat a résztvevők. Másnap, 28-án, délelőtt a mix váltóbajnokság következett, amelyen az összes utánpótlás korcsoport ugyanazt a távot tette meg, ami 1 kilométer futást, 4 kilométer kerékpározást és 500 méteres futást jelentett.

Az Esztergomi Triatlon Klub 34 versenyzővel vágott neki  a kihívásnak, melyen hat aranyat hat ezüstöt és három bronzérmet zsebeltek be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában