Súlyemelés

2024.04.16. 20:12

Krasznai Levente aranyos lett Soroksáron

Soroksáron rendezték az országos iskolás bajnokságot. A 73 kilós Krasznai Levente bajnok lett, kiváló súlyemelés mellett.

Petrik József

Soroksáron rendezték az országos iskolás súlyemelő bajnokságot, egy hatalmas, impozáns csarnokban. A szervezők rendhagyó módon oldották meg a versenyeztetést. Két dobogón zajlottak a küzdelmek, kis hazánkban eddig ez a fajta rendezés nem volt divatban. Ám a házigazdák kiválóan megoldották. Oroszlányból két serdülő fiatal indult, Bagócs János edző tanítványai. A 73 kilós Krasznai Levente súlycsoportban 18 kg-ot javított az eddigi legjobb teljesítményén. 53 kilót szakított és 67 kilót lökött. Ezzel pedig 4 kilogrammot vert az utána következő sportolóra, és bajnok lett. 

Soroksáron rendezték az országos iskolás bajnokságot. A 73 kilós Krasznai Levente bajnok lett, kiváló súlyemelés mellett.
Krasznai Levente (bal oldalon) súlyemelő teljesítménye aranyat ért
Forrás: beküldött

A 85 kilósok mezőnyében Végh Koppány szintén hozta eddigi legjobbját, mivel 45 kilót szakított és 60 kilót lökött. Egyébként ez a súlycsoportok bizonyult a legnépesebbnek, de az ötödik helyezést így is sikerült megszereznie.

- Az eredményekkel elégedett vagyok – emelte ki Bagócs János - Gratulálok a versenyzőimnek, a szülőknek pedig köszönet és nekik is jár a gratuláció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában