Kosárlabda

2023.12.30. 21:56

Legyőzhetetlenek a gladiátorok

Folytatódott a vármegyei férfibajnokság.

Kun Attila

Az elmúlt hetekben három mérkőzéssel megkezdődött a vármegyei férfibajnokság. Azóta lejátszották a negyediket is, amelyen a TSE Basket Gladiators az első fordulóból elhalasztott találkozón kiütéses győzelmet aratott az egyesület egy másik csapata (a TSE három csapattal vesz részt a bajnokságban), a küzdelemsorozatban ezúttal bemutatkozó Spartans ellen. 

A Gladiators eddig remekül teljesít, hiszen a címvédő KVSE Kémények magabiztos legyőzése után a második mérkőzését is megnyerte, így immár egyedüli hibátlan csapatként áll a bajnokság élén. Az gyesület másik két csapatának egyelőre nem megy ilyen jól, hiszen egyaránt nyeretlenül (igaz, mindössze egyetlen mérkőzés lejátszása után) a sereghajtó pozíciókat foglalják el. 

Vármegyei bajnokság, férfi, 1. forduló

TSE Basket Gladiators–TSE Basket Spartans 107–58 

A bajnokság állása: 1. TSE Basket Gladiators 100 százalék, 2. KVSE Kémények 75, 3. Esztergomi KE 75, 4. TSE Basket Warriors 50, 5. TSE Basket Spartans 50. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában