Sakk

2023.12.30. 21:39

Döntetlen a bajnoki rangadón

Kisbéren zárta az évet a vármegyei másodosztály mezőnye.

Kun Attila

A közelmúltban a 3. és 4. fordulóval folytatódott a másod­osztályú vármegyei csapatbajnokság. A kisbéri Wass Albert Művelődési Központban rendezett játéknapon a Géniusz SE III., a Tatabányai SC III. és a Tatabányai SC IV. együttesei teljesítettek a legjobban, amelyek mindkét mérkőzésüket megnyerték, így egyaránt négy csapatpontot gyűjtöttek. A rangsorolásnál számító táblapontok esetében a Tatabánya III. volt a legjobb, amely a megszerezhető 8 táblapontból 6,5-et gyűjtött be ebben a két körben. A bajnokság élén a Kisbér-Ászár áll 14, második helyen pedig a Lángos Józsa 13 táblaponttal. A két csapat a harmadik fordulóban találkozott egymással, a rangadó döntetlennel ért véget. A harmadik helyen a Tatabánya I. áll 11-gyel. 

Vármegyei II. osztály, id. Szobi Géza csoport, 3. forduló: Dorogi AC–Esztergomi SC III. 3–1; Fehér Ló SE–Tatabányai SC IV. 1–3; Géniusz SE III.–Sakkbarátok Ifjúság 2,5–1,5; Géniusz SE IV.–Almásfüzitő SC 1,5–2,5; SE Kisbér-Ászár II.–Lángos Józsa SE II. 2–2; Szárligeti SE–Tatabányai SC III. 0–4. 

4. forduló: Almásfüzitő SC–Géniusz SE III. 1,5–2,5; Esztergomi SC III.–SE Kisbér-Ászár 0–4; Fehér Ló SE–Szárligeti SE 2,5–1,5; Lángos Józsa SE II.–Géniusz SE IV. 4–0; Tatabányi SC III.–Dorogi AC 2,5–1,5; Tatabányai SC IV.–Sakkbarátok Ifjúság 2,5–1,5.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában