Kézilabda

2023.09.23. 06:40

Nagyon nehéz dolga lesz a KVSE-nek

Foghíjas kerettel utazik a Komárom az eddig hibátlan Fradihoz.

Kun Attila

A Komárom (pirosban) nincs könnyű helyzetben

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Kézilabda, NB I. B, női, 4. forduló
FTC U19–Komárom VSE
Budapest, szombat, 16 óra.

A negyedik helyen álló Komárom az előző fordulóban szűkös kerettel ért el döntetlent Hajdúnánáson, így elveszítette százszázalékos mérlegét. A ferencvárosi fiatalok azonban "repesztenek", eddig mindhárom meccsüket megnyerve állnak a harmadik helyen, egy ponttal a KVSE előtt.

– A helyzetünk sajnos nem változott. Bár a betegségek szerencsére elmúltak a csapatnál, sajnos továbbra is sok a sérültünk, ráadásul az iskolai elfoglaltság is közbeszól, így jelen állás szerint kilenc mezőnyjátékossal és két kapussal vágunk neki a mérkőzésnek. Ellenfelünk fiatal, gyors, sokat futó csapat, amelynek nagyon erős az első sora, több játékosa az első csapatban is helyet kapott már. Ha a ki nem kényszerített hibáink számát csökkenteni tudjuk, lehet esélyünk. Teljes csapattal nem tartanék a mérkőzéstől, de így nagyon nehéz dolgunk lesz – nyilatkozta lapuknak Neukum Tamás, a Komárom vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában