Labdarúgás

2023.04.23. 20:42

Sima hazai vereség, most már nagy a baj Dorogon

Egyre inkább távolodik a másodosztálytól a Dorogi FC

Kun Attila

Szedlár Zoltánra nem lehetett panasz, de a csapat nagy bajban van

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Labdarúgás, NB II., 33. forduló

Dorogi FC–Szombathelyi Haladás 1-4 (0-2)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző, vezette: Görög M. (Márkus T., Berényi Á.).

Dorog: Borsos – Tóth (Kotula, 19.), Gyurácz, Preklet, Papp Máté – Lénárth – Sztojka (Krunc, 63.), Király – Szalai (Paudits, 63.), Magyari (Vígh, 63.), Szedlár (Papp Marcell, 71.). Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerző: Szedlár (68.), ill. Borvető (26.), Molnár (31.), Horváth (56.), Csernik (86.).

A Dorognak gyakorlatilag csak egy győzelem adhatott volna esélyt arra, hogy esélye legyen elmozdulni a kieső helyekről, ennek ellenére Marián Sluka együttese nagyon enerváltan kezdte a találkozót és bő félórányi játék után kétgólos hátrányba került. A 26. percben előbb Borvető fejelt a kapuba egy szögletet követően, majd a 31. percben egy gyors kontra végén Rácz és Molnár kényszerítője végén utóbbi talált be.

A második félidőben harmadik gólját is megszerezte a Haladás, Molnár kiugratása után Horváth lőtt a kapuba. A Dorog a 68. percben Szedlár révén szépített, de a 86.-ben Csernik révén negyedik gólját is megszerezte a Haladás, amely ezzel a nagyarányú győzelemmel a szakad szélére taszította a sereghajtó, az osztályozós helyektől már hat pontra álló Dorogot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában