Kritika

2024.04.17. 13:00

Van házasság első látásra? - kritika

Március 18-án indult a Házasság első látásra című műsor. A világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg.

Szőts István

A Házasság első látásra a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához. A különleges televíziós formátumban a szereplők az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák. 

Március 18-án indult a Házasság első látásra című műsor. A világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg.
Házasság első látásra - vakon mondják ki az igent
Forrás: TV2

A szereplők arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, a szakértői csapat által számukra ideálisnak tartott partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak. A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel számukra a tökéletes társat. A kísérlet olyannyira valós, hogy a párok először tényleg az esküvőn találkoznak csak, ott pillantják meg egymást, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Az izgalmas műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. 3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. 

Hogy kik ők? Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt. 

A műsor hölgyszereplői: Dávid Petra személyi edző és influenszer, tiktoker. Góbi Hilda üzletvezető. Akaratos, vidám és céltudatos embernek tartja magát. Boda Gyöngyi szempillastylist. Elég sok csalódás érte eddig, nagyon érzelmes típus. Gál Bogi menedzser. Hegedűs Kornélia, aki egy idősotthon vezetőjeként dolgozik és Horváth Enikő üzletvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában