Jótékonyság

2024.05.01. 12:13

Komáromi menhelynek ajánlotta fel nyereményét a Zsákbamacskában Pumukli

A TV2 műsorában nyert 500 ezer forintot Szabó Zoltán. A Zsákbamacska nyereményének egy részét a komáromi férfi a Rex Állatvédő Egyesületnek ajánlotta fel.

Körtvélyfáy Dina

A Zsákbamacska című műsorban szerepelt a komáromi Szabó Zoltán. A játék lényege, hogy a műsorvezetők – Marics Peti és Pető Brúnó – folyamatosan alkukat kötnek a játékosokkal, amelyet azok vagy elfogadnak, vagy az ismeretlen nyereményt választják.

Komáromi menhelyet támogat a nyereményből Zoltán zsákbamacska
Komáromi menhelyet támogat a Zsákbamacska nyereményből Zoltán
Fotó: TV2 / Forrás: Zsákbamacska

A versenyzők mind jelmezekben érkeztek, Szabó Zoltán kedvenc mesehősének, Pumuklinak a bőrébe bújt. A kis kobold pedig mint kiderült, szerencsét hozott neki. Két boríték közül kellett választania, amelyek közül az egyik hamis, a másik pedig valódi pénzt rejtett. Zoltán végül a kék borítékot választotta és örömmel ugrott Marics Peti nyakába, hiszen valódi pénzt talált.

A TV2 műsorvezetőinek kérésére azt is elárulta, mire költi a nyereményt. A pénz egy részét jótékonykodásra fordítja, a komáromi Rex állatmenhelyet támogatja majd, a maradékból pedig úgy gondolja, egy családi hosszú hétvége is kijön majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában