Kemma.hu podcast

2024.05.22. 11:29

Segíts, és változtasd meg az oroszlányi Borika életét! - PODCAST

Miért félünk változtatni és miért van szükség a változásra az életben? Egyebek mellett erre is válaszolt Balpataki Laura, a Változás Napja program egyik megálmodója és szervezője. Az egész napos esemény a jótékonykodásra is felhívja a figyelmet.

Kemma.hu

Nemes ügy hívta életre A Változás Napja programjait, amelynek részvételével az oroszlányi, hypotón Borika gyógykezeléseit is lehet támogatni. A kislány 2011-ben született, laza izomzattal. Kálváriájáról lapunk is többször beszámolt, támogatására Aranyhaj Alapítványt hoztak létre. Félévesen Pestre került egy szakemberhez. Később, a Borsóház fejlesztőközpontba került, amely nagyon sokat javít Borika állapotán. 

A Kemma-podcast vendége volt Balpataki Laura, a program egyik szervezője, aki szerint a május 25-i nap utat mutat egy egészségtudatosabb és teljesebb élet felé, amiben szabadon megélhető a jelen pillanata. Vásárral, gyermekprogramokkal készülnek és sok-sok izgalmas előadásban lesz része annak, aki szombaton ellátogat a Dunaalmási Lovardába. Előad többek között Palya Bea, Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas magyar népdalénekes, valamint Laár András Karinthy-gyűrűs magyar humorista, költő, énekes, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap, a L’art pour l’art Társulat alapító, valamint a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja. Hallgassátok meg!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában