Díj

2024.05.03. 20:08

Rendőrség Napja: nyolcvanegy elismerést adtak át

Április 24-e Szent György napja, hazánkban a rendőrség ünnepe. Ebből az alkalomból minden évben számos aktív és nyugállományú hivatásos rendőr, rendvédelmi igazgatási alkalmazott és munkavállaló részesül elismerésben. A vármegyei Rendőrség Napja alkalmából nyolcvanegyen vehettek át elismerést csütörtökön.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság május 2-án Környén tartotta ünnepi állománygyűlését a Rendőrség Napja alkalmából. Az ünnepségen Boross Zoltán László rendőr ezredes, a vármegyei rendőr-főkapitányság vezetője adott át elismeréseket azoknak, akik sokéves munkájukkal, példaértékű szolgálatellátásukkal kiérdemelték kollégáik és parancsnokaik elismerését. 

Rendőrség Napja: elismeréseket adtak át Környén
Rendőrség Napja: elismeréseket adtak át Környén
Fotó: facebook/Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség

Kiemelt esemény a Rendőrség Napja

Boross Zoltán r. ezredes beszédében hangsúlyozta, hogy rendőrnek lenni hivatás. Aki úgy dönt, hogy magára ölti az egyenruhát, elkötelezi magát a rend, a biztonság és a törvényesség mellett. Köszönetet mondott a munkatársaknak helytállásért, a mindennapokban tett erőfeszítéseikért. Kiemelte, hogy napi feladatok ellátásában mindig számíthatnak együttműködő partnereik és a települési önkormányzatok támogatására. A vármegye polgármesterei is szép számmal adtak át jutalmat azoknak a rendőröknek, akik sokszor szabadidejüket is arra áldozták, hogy biztosítsák az ott élők nyugalmát, fokozzák a lakosság szubjektív biztonságérzetét. Az ünnepségen összesen nyolcvanegyen vehettek át elismerést.

Dr. Maszlavér Petra, Naszály polgármestere, a Képviselő-testület nevében dicséretben és jutalomban részesítette körzeti megbízottjukat, Árvai István zászlóst, a bűnmegelőzés területén a településen végzett eredményes és lelkiismeretes munkája elismeréseként.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Árvai István 2022-ben is elismerésben részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában