Ne maradj le!

2024.05.03. 19:53

Kegyetlen rabszolgatartás: az út szélén hagyták meghalni a nőt - a nap hírei

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Az emberek életének és javainak védelmére tette fel életét a kitüntetett tűzoltó

Közel negyven éve öltötte magára a tűzoltóegyenruhát Kelkó Balázs tűzoltó ezredes, aki az idén a Magyar Arany Érdemkereszt Katonai Tagozatának kitüntetésében részesült. Munkáját a komáromi tűzoltóparancsnokságon kezdte, jelenleg pedig a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatóhelyettese.

Gyermekek találtak holttestet Aszódon: a megtalált nő bűncselekmény áldozata volt

Rabszolgaként tartották, verték, majd kidobták a kocsiból és hagyták meghalni a nőt Aszódon. A holtestre végül két gyermek talált rá.

Életmentés a masszázsszalonban: egymást váltva küzdöttek a férfiért a masszőrök

Egy vendég hirtelen rosszul lett és eszméletét vesztette a tatabányai masszázsszalonban. Az ott dolgozók azonnal mentőt hívtak az idős férfihez, aki ekkor már nem lélegzett.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Közösen kapcsolódtak ki és szereztek élményeket az egyetemisták a sportnapon

Önfeledt szórakozás, ismerkedés, felejthetetlen élmények. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának (PPKE BTK) sportnapja a mozgás öröme mellett a közösségépítésről is szólt.

Negyvenrendbeli csalás miatt is bíróság elé áll a hídpénzbotrány kulcsszereplője

Vig Mórnak, a fővárosi számlagyár főszereplőjének újabb büntetőpere folytatódik napokon belül, ezúttal egy hetvenmilliós csalás miatt kell felelnie – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

Ez valami borzalmas: méhek csíptek halálra három lovat Ivánban – megrázó fotók, videó

A karámban békésen legelésző állatokra egyszer csak egy egész méhraj támadt rá, három ló irtózatos kínok között pusztult el. A gazda egyelőre képtelen feldolgozni a veszteséget, szinte a barátai voltak ezek a csodás négylábúak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában