Koncertek

2024.05.07. 15:29

220 fölé tette a mércét Csepregi

Fergeteges fellépőket hozott a Bányász Klub Oroszlányba. Az anyák napi rendezvényen felcsendültek jól ismert operettek, de azt is átérezhették a térre kilátogatók, hogy milyen érzés 220 felett.

Kemma.hu

A Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház díjmentes Anyák napi programmal műsorokkal, étellel-itallal, játékárusokkal várta az érdeklődőket a Szent Borbála téren.

Anyák napi program Oroszlányban
Az anyák napi program sztárvendége Csepregi Éva volt
Fotó: Beküldött

Takács Károly, az Oroszlányi Bányász Klub Alapítvány kuratóriumának elnöke, a Fidesz-KDNP oroszlányi polgármesterjelöltje köszöntötte a rendezvényre kilátogatókat. Minden édesanyának boldogsággal teli napot és felhőtlen szórakozást kívánt a vasárnapi napra. A rendezvényen részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is.

Anyák napi programsor Oroszlányban
Oszvald Marika ismert operett slágerekkel érkezett
Fotó: Beküldött

A továbbiakban neves fellépők gondoskodtak a jó hangulatról. A sort a házigazdák nyitották, színpadra lépett a Silhouette Dance, akiket Boldog Zsófi követett. A sztárvendég Csepregi Éva volt, akinek ismert slágereit együtt énekelte a közönség. Az oroszlányi koncert fergeteges hangulatban telt, felcsendült a Holnap hajnalig és a 220 felett című örökzöld is. A közönség a tőlük telhető legnagyobb jutalommal hálálta meg a fellépést, vastapsot kaptak a dallamok. A program Oszvald Marika fellépésével folytatódott. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő operettdallamait Pataki Csaba fellépése követte, egyben zárta is a fellépők hosszú sorát.

Anyák napi program Oroszlányban
Hamar megtelt érdeklődőkkel az oroszlányi főtér 
Fotó: Beküldött

Anyák napi koncert után jön „Rózsi”

Legközelebb is neves fellépőt ígér a Bányász klub: május 25-én, szombaton szervez koncertet a Szent Borbála térre. Minden bizonnyal a Hogyan tudnék élni nélküled ismert dallamaitól visszhangzik majd a bányászváros főtere. A Kossuth-díjas énekes, Demjén Ferenc „Rózsi” koncertjére várják a nagyérdeműt. A koncert szintén nagyot szól majd és díjmentes lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában