Elismerés

2024.04.18. 15:42

Vármegyei Príma Díj: várják a jelöléseket

A VOSZ Megyei Szervezete idén is meghirdeti a Komárom-Esztergom Megyei Príma Díjat, amely bekerült a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat által alapított Megyei Értéktárba.

Kemma.hu

A tavalyi gálaest

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A Megyei Príma Díj fő célja, hogy a megyében kiemelkedő, de talán országosan kevésbé ismert, elismert művészei, alkotói, tudósai, neves sportolók, közművelődésben kiemelkedő munkát végző szakemberek is a közvélemény elé kerülhessenek. Olyan személyek, csoportok, csapatok jelölését várják, amelyek tevékenysége, eredménye helyi kereteken túlmutató és példaértékű. A szervezők kérik a települések önkormányzatait, intézményeinek vezetőit, a Príma Díj támogatóit, a VOSZ tagjait, hogy javaslataikkal segítsék a jelöltek kiválasztását.

Tíz kategóriában lehet jelölteket állítani, egyszerre több kategóriában is lehet jelölni: irodalom,  színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet,  sajtó,  sport, népművészet és közművelődés, zeneművészet.

Jelölteket lehet javasolni a [email protected] e-mail címen vagy postán is, megfelelő indoklással és a javasló beazonosítható címével, elérhetőségével. Jelölési határidő: április 30.

A Komárom-Esztergom Megye Príma Díjat szeptember 13-án adják majd át Tatabányán, a Jászai Mari Színházban.

A kiírás további részleteiről, a feltételekről bővebb információt találnak olvasóink a Kemma.hu hírportálunkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában