Választás

2024.04.18. 18:26

Kihívója akad a kormánypártoknak a választáson, bejelentette esztergomi jelöltjeit a Mi Hazánk

Immár biztossá vált, hogy legalább két jelölt is harcba száll Esztergomban a polgármesteri székért. A Fidesz-KDNP mellett újabb parlamenti párt nevezte meg, kiket indítanak a júniusi önkormányzati választáson.

Walczer Patrik

Csütörtökön délelőtt a Széchenyi téren tartott sajtótájékoztatót a Mi Hazánk Mozgalom, amelyen bejelentették az esztergomi polgármester-, illetve képviselőjelölteket. Novák Előd, a párt alelnöke, országgyűlési képviselő felidézte, hogy alulról szervezett pártként jött létre korábban a Mi Hazánk Mozgalom, majd hangsúlyozta, hogy a szervezetük tagjait, vezetőit nem Magyar Péterhez hasonló „percemberek” alkotják. Ennek szellemében hosszútávon kipróbált és bevált szakembereket igyekeznek indítani országszerte az önkormányzati választáson. A nemzeti radikális párt Esztergomban minden választókerületben indít jelöltet.

Immár biztossá vált, hogy legalább két jelölt is harcba száll Esztergomban a polgármesteri székért. A Fidesz-KDNP mellett újabb parlamenti párt nevezte meg, kiket indítanak a júniusi önkormányzati választáson.
Novák Előd (balra) és Méhes Szilveszter közösen jelentette be, kiket indít a Mi Hazánk Esztergomban az önkormányzati választáson
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Íme a lista: ők indulnak a választáson a Mi Hazánk színeiben

Méhes Szilveszter háromgyermekes esztergomi lokálpatrióta lakos – aki egyben az 1. számú választókerület képviselőjelöltje is – elmondta: nehéz feladatot kapott a párt országos elnökségétől, de úgy véli, nincs annál nemesebb feladat, minthogy az ország első városában elindul a polgármesteri székért.

A Mi Hazánk Mozgalom színeiben Völgyesi Zita a 2-es, Novák Zoltán a 3-as, Keresztény Andrea a 4-es, Tanka Gábor az 5-ös, Szirmai Frigyes a 6-os, Szabó Csaba a 7-es, Kiss György a 8-as, Ősz Róbert Attila a 9-es, Turi Béla pedig a 10-es számú egyéni választókerület jelöltje lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában