Szépségverseny

2024.04.16. 11:55

Elrajtolt a Tündérszépek: ismerd meg Jennifert! +fotók

Molnár Jennifer országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Kemma.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Komárom-Esztergom vármegye szépei Vas és Győr-Moson-Sopron hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 16-án a tatabányai Molnár Jennifer mutatkozik be országos szépségversenyünkön.

Molnár Jennifer országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a képre és nézd meg Molnár Jennifer Jennifer többi fotóját is, amelyekkel a Tündérszépekre nevezett
Forrás: Beküldött

Jennifernek fodrász, élelmiszer és vegyiáru eladó, illetve boltvezetői végzettsége van. Jelenleg áruházvezető helyettesként dolgozik, egy állatfelszerelés- és eledel üzletben. Imádja az állatokat és imád velük foglalkozni. Szereti a nem hétköznapi kalandokat, kihívásokat. A barlangászat szerelmese, ezen kívül nagyon szeret túrázni, hegyet mászni és táncolni. 8 évig járt hiphopra és cha-cha-chára. Mindig vonzotta a modellkedés, ezért is jelentkezett a versenyre.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Komárom-Esztergom vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

Ismerd meg az első hét versenyzőt

Az április 9-én kezdődött forduló első hét versenyzőjét már bemutattuk: ismerd meg őket most!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában