Fejlesztés

2024.04.20. 08:47

Tatabányán is éjjel-nappali posta nyílhat

Fontos a változó igényekhez alkalmazkodás, erre jó lehetőséget szolgáltat a 0-24 órás ügyféltér kialakítása. Nyíregyházán már megnyílt, de az első etapban többek között Tatabányán is bevezetik a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét.

Walczer Patrik

A Magyar Posta Zrt. nemrégiben közölte az MTI-vel, hogy megnyílt az első éjjel-nappali posta Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye központjában, Nyíregyházán. A tájékoztatóban szerepelt, hogy országszerte további tizenkét helyszínen, köztük Tatabányán is be szeretnék vezetni az új rendszert.

Tatabányán is bevezetik a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét.
Tatabányán is bevezetik a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét.
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A közlemény kapcsán megkerestük a Magyar Posta Zrt. Társasági Kommunikációs Osztályát is. Válaszul közölték, hogy vármegyeszékhelyünkön a Fő tér 30. szám alatt, vagyis a tatabányai 1. számú postán tervezik kialakítani a 24 órás zónát.

Utóbbi feltétele, hogy bizonyos átalakításokat elvégezzenek, melyek előkészítése jelenleg folyamatban van. A vállalat célja, hogy az országosan tervezett további tizenkét helyszínen év végéig megvalósuljanak a beruházások. A kommunikációs osztály közölte azt is, hogy a megvalósítás során olyan belső postai tér kialakítását tervezik, ahol a meghatározott, főként postai szolgáltatásokat ügyfeleik a nap 24 órájában igénybe tudják venni.

Elemzések előzik meg a postai „átalakításokat”

Fókuszban a postai alapszolgáltatások vannak, mint például a postafiókbérlet, a csomagautomata, a bankjegykiadó automata, a levélfeladás lehetősége vagy például a pre-paid boríték forgalmazás automatán keresztül. Ugyanakkor tervezetten ital és snack/csokoládé vásárlásra is lehetőség lesz, vagy a speciális ügyintézésre alkalmas BM automata (KIOSK) szolgáltatásai is igénybe vehetők lesznek.

A vállalat hozzátette: elemzéseik folyamatosak, vizsgálják más postaigazgatások által bevezetett szolgáltatások honosításának lehetőségeit is, ezek ütemezett kiterjesztési módjait. Mindezzel céljuk, hogy a mai kor ügyfélvárásaihoz igazodva, szolgáltatásaikat minél kényelmesebben, 21. századi módon vehessék igénybe ügyfeleik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában