Felújítás

2023.08.16. 06:48

Székeket osztogatnak Bokodon: így viheti őket ingyen bárki

A tervek szerint még az idén elkezdődik a színházterem felújítási munkálatai és ezzel a településen élők egyik régi álma válik valóra. A hatvan éves székeket lassan elkezdik pakolni, de akadálymentes és klímás lesz a helység.

Kemma.hu

Új fejlemények vannak a művelődési házban található színházterem felújításával kapcsolatban. Mint ismert, az önkormányzat tavaly pályázott a művelődési ház rekonstrukciójára, a támogatói szerződést pedig tavasszal ellátta polgármesteri kézjegyével Csonka László. Akkor beszámoltunk arról, hogy két-három héten belül megérkezik a pályázati előleg, ami a topos források esetében 100 százalékos lefedettségű.

A településvezető lapunknak a beruházás részleteiről is nyilatkozott. Elmondta, hogy az 59 milliós beruházás során 180 korszerűbb szék váltja fel a 60 éves bútorokat. A napokban már meg is hirdették az ülőalkalmatosságokat a községi közösségi oldalon. Hozzátette, hogy ezenkívül padlócsere és új ajtó lesz, továbbá örömmel beszámolt arról is, hogy korszerű légkondícionáló berendezést is beszerelnek a szakemberek.

Csonka László kiemelte, hogy a felújítás során az akadálymentesítésre is odafigyelnek, de a hangtechnikában is érezhető lesz a változás. Fontosnak tartotta megemlíteni a településvezető, hogy a felújítás során zavartalanul próbálhatnak tovább a civil szervezetek, ugyanis a renoválás egyedül a színházteremre vonatkozik és nem a teljes művelődési házra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában