Előkészítő ülés

2024.05.15. 07:20

Szomszédját verte halálra az esztergomi gyilkos

Szóváltással kezdődött minden Esztergomban, végül tragédia lett a vége. Az esztergomi gyilkos szomszédját verte meg olyan brutálisan, hogy az életét vesztette.

Kemma.hu

Egy esztergomi családi háznál történt a tragédia

Forrás: police.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint május 15-én előkészítő ülést tartanak az esztergomi gyilkosnak az ügyében, aki szomszédját verte halálra. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Emberölés esztergomban
A szomszéd belehalt a bántalmazásba
Forrás: police.hu

Az esztergomi gyilkos brutálisan végzett szomszédjával

A vádirat szerint az erősen ittas férfi 2023. február 3-án, Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával, akit a vita közben ököllel és könyökével több alkalommal a fején megütött, mely ütésektől a földre került. A vádlott ekkor tovább ütlegelte a férfit, ököllel megütötte a sértett orrát, mindkét arccsontját, száját, valamint a nyakát is. A szomszéd a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.

A férfi más bűncselekményt is elkövetett. 2022. november 6-án megjelent a volt élettársa tartózkodási helyén és a kapu előtt egy 20 centiméter pengehosszúságú bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a nőt és annak testvérét.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre február 3-án érkezett bejelentés, hogy egy férfi esztergomi családi házának udvarán fekszik. A mentősök megállapították, hogy már nem él. A 70 éves férfit fiatal szomszédja a ház előtti területen, majd a ház udvarán számos alkalommal ököllel, nagy erővel a fején, a mellkasán, a karjain és a lábain megütötte. Az ütések eredményeként a sértett fején zúzódásos és metszett jellegű sérülések keletkeztek. Eltörött a sértett orra és felső álkapcsa, valamint kitörött a jobb felső középső metszőfoga. A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában