Baleset

2024.04.15. 11:25

Újabb vadgázolás: előbb autó ütötte el az állatot, majd a vad egy busznak szaladt

Megszaporodtak a vadelütések vármegyénkben. Ezúttal a 10-es főúton kellett vadgázolás miatt helyszínelniük a rendőröknek.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 5 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre az április 15-i vadgázolással kapcsolatban, amely a 10-es számú főút 41. kilométerszelvényében következett be. Egy Tokodaltárón élő férfi lakóhelyéről tartott Dorog irányába, amikor elütötte a kocsija elé ugrott vadat. Az állat ettől nem pusztult el, hanem felállt és nekiszaladt a Dorog felől érkező autóbusznak.

A vadgázolásban egy idős hölgy sérült meg, aki a buszon utazott
A vadgázolásban egy idős hölgy sérült meg, aki a buszon utazott
Fotó: Getty Images

A Dorogi-medence Regionális Hírportál szerint a járaton egy 1963-as születésű hölgy elesett és megsérült. Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megkeresésünkre elmondta, hogy valóban történt személyi sérülés, a mentők egy 60 év körül hölgyet könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy a kocsiban utazók sértetlenül megúszták az esetet. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.

Az elmúlt hetekben több vadelütés is történt vármegyénkben, sőt volt olyan vadgázolás is, amely tragédiával végződött. Március 29-én, a 117-es úton egy személyautó egy szarvassal ütközött össze, a balesetben egy hölgy életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában