Újabb tragédia

2024.04.16. 14:03

Holttestet találtak az oroszlányi Malom-tóban

A férfi egy sekély, alig egy méter mélységű, de annál iszaposabb tóba fulladt bele szombaton. Már csak a holttestét emelték ki a Malom-tóból.

Kemma.hu

Tűzoltók és rendőrök érkezésére, hangos szirénázásra figyeltek fel a helyiek szombaton, április 13-án kora reggel Oroszlánynál, a Malom-tó környékén. Kiderült, hogy tragédia történt, egy férfi ugyanis rejtélyes körülmények között a vízbe került, a szemtanúk pedig már csak holttestét vették észre. A borsonline.hu-nak egy helyi lakos elmondta, hogy ő is a szirénahangokra ocsúdott fel. Mint mondta: amikor a hangra kinéztek az ablakon látták, hogy rendőrök szállnak ki az autókból és mennek le a tóhoz. 

A férfi egy sekély, alig egy méter mélységű, de annál iszaposabb tóba fulladt bele szombaton. Már csak a férfi holttestét emelték ki a Malom tóból.
Szemtanúk látták, ahogyan a holttestet kiemelik a Malom-tóból
Fotó: Borsonline.hu

– Akkor mi már gondoltuk, hogy nagy lehet a baj sajnos. Pár perc múlva ki is emelték a vízből a holttestet, egy férfit. A táskája a padon volt – fűzte hozzá a szemtanú. Többek is értetlenül állnak a tragédia előtt. Ugyanis a tó vize igencsak sekély: alig egy méter magas. 

A holttestet a helyiek vették észre

– Jó, ha derékig ér a víz. Nem tudom, hogyan lehet oda belefulladni, de tény, hogy nem ez az első ilyen eset – mondta egy környékbeli, arra a tavaly júliusi esetre utalva, amiről a Kemma.hu is beszámolt. Abban az esetben a rendőrség az idegenkezűséget kizárta. Információink szerint ittas állapotban ment be az illető a tóba.
A helyiek úgy gondolják, hogy a víz alatt megbúvó iszap okozhatta a tragédiákat. Szerintük a víz alatt van vagy két méternyi iszap. A borsonline.hu-nak a rendőrség elmondta, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, nincs szó idegenkezűségről. 

– A rendőrségre április 13-án 7 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy Oroszlány, Malom-tóban egy élettelen férfi testet találtak. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, idegenkezűség nem merült fel – válaszolta a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában