Baleset

2024.04.16. 14:15

Helyszíni fotók: járdára hajtott, oszlopot tarolt a BMW

Érdekes látványra kelhettek a lakók ma reggel Tatabányán. A Tesco melletti útszakaszon, a Szent Borbál úton ugyanis egy BMW maradványai foglalták el a járdát. A baleset következtében egy férfit szállítottak el a mentősök.

Kemma.hu

Érdekes látványnak lehettek szemtanúi azok a tatabányai lakosok, akik a Szent Borbála út mentén, a Tesco mellett haladtak el a nap folyamán. A járdát ugyanis egy széttört autó foglalta el a gyalogosok elől. A baleset következtében egy 1984-es születésű férfit szállítottak el a mentősök.

A baleset akkora erejű volt, hogy a BMW még egy villanyoszlopot is kidöntött
A baleset akkora erejű volt, hogy a BMW még egy villanyoszlopot is kidöntött
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Olyan erővel történt a baleset, hogy a BMW-s egy villanyoszlopot is kidöntött

Marozsán Angelika rendőr hadnagy, vármegyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az autó április 16-án, a hajnali órákban a Szent Borbála út irányából haladt a Köztársaság útja felé. Az 1984-es születésű férfi eddig még tisztázatlan okokból letért az útról, jobb oldalra sodródott és egy villanyoszlopnak csapódott. A férfit a mentősök a baleset után elszállították. Az esetről Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai frakcióvezetője és polgármesterjelöltje is beszámolt hivatalos Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában