Baleset

2024.02.15. 13:30

Árokba csapódott az autó Tata és Vértesszőlős között +helyszíni fotók

Elsodródott az útról és a szalagkorlátot átszakítva az árokban kötött ki az autó Vértesszőlős és Tata között csütörtök délelőtt.

Kemma.hu

Oldalán állt meg végül a jármű

Forrás: 24 Óra

Fotó: G. D. V.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, árokba hajtott egy autós Tata és Vértesszőlős között csütörtök délelőtt. A felüljáróról lehajtva, a homokbánya mellett szakította át a szalagkorlátot. A fehér járműnek teljesen belecsúszott az árokba. Az esetről helyszíni fotókat is készítettünk.

Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy csütörtökön nem sokkal 10 óra előtt egy Tata felől Vértesszőlős felé haladó jármű először a jobb oldali padkára sodródott, majd onnan visszatért az útra, ahol áttért a menetiránnyal szemközti oldalra és ott nekiütközött egy kisteherautónak. Végül az ütközéstől átszakítva a szalagkorlátot az árokba csapódott. A balesetet okozó sofőr könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában