Hírek

2005.07.06. 06:17

A szenegáli Ibrahim Sidibe Debrecenbe költözik

Lázár L.

Alig telt el öt nap az átigazolási időszakból, a Vasas máris egy fél csapatra való játékossal állapodott meg. A kapus Posza helyére – ő Görögországban folytatja  – érkezett Pécsről Németh Gábor, de szeretnék megszerezni Vácról Borszéki Csabát is. Egervári Sándor vezetőedző szeretné megerősíteni a védelmet is.
Az MTK-ból Elek Norbert már aláírt, és biztosra vehető, hogy a volt válogatott Salamon Miklós is a Vasas játékosa lesz. A piros-kékek ismét felvették a kapcsolatot Zováth Jánossal. Neki lejárt a szerződése Cipruson, és januárban megállapodott a Vasassal: ha nem kap külföldi szerződést, a Fáy utcában folytatja.
A bajnok Debrecen a csatársorát erősíti. A szenegáli Ibrahim Sidibe három évre szerződött a Lokihoz. A 25 éves csatár korábban Ausztriában – Pasching, FC Tirol, SC Balinger, Ried – szerepelt.
Nagy a valószínűsége annak, hogy Sándor György visszatér Győrből Újpestre. A középpályás az elmúlt év nyarán nem fogadta el a lila-fehérek ajánlatát, kevesellte az ajánlott bért, ezért úgy döntöttt, hogy az ETO csapatában folytatja. Most meggondolta magát, felbontotta a Győrrel 2008-ig szóló szerződését. Újpestre érkezett a Chelsea egyik sztárja, Didier Drogba öccse, Joel. A 20 éves csatár az elmúlt idényben a francia Montrouges játékosa volt. Újpesti hír még, hogy a válogatott középpályás, Simek Péter bejelentette, hogy távozik a klubtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!