Kék hírek, bulvár

2017.05.31. 05:42

Hatszázezres ágyneműk: ma kezdődik a csodapaplanos csaló tárgyalása

Három garnitúra, teljesen átlagos ágyneműt adott el egy idős házaspárnak a csaló, akinek tárgyalása szerdán kezdődik a Komáromi Járásbíróságon. A három szettért hatszázezer forintot fizetett a nyolcvanas éveiben járó nagyigmándi pár.

kemma.hu

A székesfehérvári nő még 2016 októberében verte át az idős, nagyigmándi házaspárt. Az ügyészség a bűncselekmény felismerésére idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat az asszony ellen, szerdán pedig elkezdődik a bírósági tárgyalás az ügyben, méghozzá a vádlott kihallgatásával.

Az asszony, látva a házaspár idős korát, valamint az azzal járó egészségi problémákat, valótlanul azt állította, hogy a paplan gyógyhatással bír, amelyre tekintettel a termék árát 600 ezer forintban határozta meg. A sértettek bízva a termék kedvező élettani hatásában megállapodtak a vádlottal annak megvásárlásában és a vádlott részére, a megtakarított pénzükből át is adták a megbeszélt vételárat. A három garnitúra azonban mindössze 28 ezer 757 forintot ért.  

A kifizetett pénzt a nagyigmándi pár visszakapta.

Címkék#Nagyigmánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!