Közélet

2017.05.06. 06:04

Csémi programok

Csém érdekes programokkal várja lakóit és minden érdeklődőt.

N. T.

Miserend

A Szent Anna-templomba várja a híveket minden vasárnap 14 órakor Varga Imre ácsi plébános, aki Csém mellett még Bábolnán lát el lelkipásztori feladatokat. A templom búcsúját idén július 30-án ünnepli a helyi egyházközösség.

Gyereknap

Május 20-án tartják a művelődési ház udvarán a hagyományos gyereknapot, ahol színes programokkal, interaktív zenés műsorral, lovaglással, sorversenyekkel, játszóházzal és kézműves foglalkozással várják a falu apraját. Az önkormányzatnak köszönhetően minden évben lángost és lufit kapnak a gyerekek, melyet mindig örömmel fogadnak.

Falunap

Augusztus 12-én rendezik a település falunapját, a focipálya melletti területen. Idén is különleges programokkal készülnek a szervezők, hiszen fellép Csepregi Éva, valamint Mc Hawer és a Tekknő, emellett „Operettből sosem elég” címmel egy fiatal színészekből álló társulat is. Egész napos programokkal, légvárral, kisvasúttal, tűzshow-val készül az önkormányzat, melyeket ingyenesen igénybe vehetnek a látogatók, valamint minden helyi lakos étel- és italjegyet kap az önkormányzattól.

Köszönet

Csémen társulásban működik az iskola, az óvoda, a gyermekjóléti szolgálat, a háziorvosi rendelés és a védőnői szolgálat is, ezért a település vezetése minden ősszel meghívja az intézmények vezetőit, valamint a köztisztviselőket a művelődési házba, közös vacsorára és egy kötetlen beszélgetésre. Emellett a legnagyobb adózóit is köszönti az önkormányzat. A település vezetése ezzel a gesztussal köszöni meg munkájukat, illetve a segítséget.

Címkék#Csém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!