Kék hírek, bulvár

2017.04.25. 08:34

Tóthék nyerték a megyei közlekedésbiztonsági versenyt

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága április 22-én a tatabányai Škoda márkaképviselet telephelyén rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét.

kemma.hu/police.hu

A megmérettetésen 16 család vett részt és adott számot elméleti, illetve gyakorlati tudásáról. A rendezvényen a családtagok közösen KRESZ tesztlapokat töltöttek, elsősegélynyújtási feladatokat oldottak meg, majd a felnőttek egy autós vezetéstechnikai, a gyermekek kerékpáros pályán hajtottak végre ügyességi feladatokat.

A versenyen a legeredményesebbnek az esztergomi Tóth Zoltán és családja bizonyult. Ők képviselik megyénket a közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén. Második helyen a tatabányai Dornyi László és családja végzett. A harmadik helyen holtversenyben a vértesszőlősi Besenyei Gábor és családja, valamint a tatabányai Tóth Csaba és családja végzett.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!