Kék hírek, bulvár

2017.04.24. 08:39

Négy ittas sofőr jogosítványát vették el

Lengyel sofőr is lebukott a hét végi ellenőrzések során. Tatán kettő, Esztergomban és Süttőn egy-egy autósról derült ki, hogy ittasan vezetett.

kemma.hu/police.hu

A rendőrök április 22-én 21 óra 50 perckor Tatán, a Május 1. úton ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. A járőrök megállapították, hogy a járművet vezető nő vezetői engedélyének orvosi érvényessége 2016. november 29-én lejárt. A rendőrök a 45 éves tatai lakost szondáztatták, majd a pozitív eredmény alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén ittasan vezette járművet egy 57 éves tatai lakos, akit április 23-án 5 óra 50 perckor ellenőriztek a rendőrök. A járőrök Tatán, a Bacsó Béla úton igazoltatták a férfit. A sofőrt szondázatták, majd mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Az esztergomi rendőrök 23-án 16 óra 37 perckor Süttőn, a Rákóczi Ferenc úton ellenőriztek egy 30 éves farkaslyuki lakost. A férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

A komáromi rendőrök 23-án 21 óra 55 perckor igazoltattak egy lengyel állampolgárt. A 31 éves külföldi Komáromban, az Igmándi úton haladt egy tehergépkocsival Szlovákia irányába. A rendőrök a férfit szondáztatták, majd a pozitív eredmény alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!