Közélet

2017.04.24. 07:28

Százötvenezer forintot nyert neszmélyi olvasónk

Losonczi Erzsébet számára duplán is igaz a 24 Óra legújabb szlogenje: többet adunk! Több mint három évtizede hűséges neszmélyi olvasónk nyerte ugyanis „Nyerő napok” játékunkban a heti fődíjat, a 150 ezer forint értékű vásárlási utalványt.

Sz. A.

Harminckét éve előfizetője lapunknak Losonczi Erzsébet, aki minden nap elolvassa ugyan a 24 Óra híreit, de a játékainkban eddig nem vett részt. Soha rosszabb kezdetet! Fia hívta aznap telefonon, amikor meglátta a nevét az újságban, hogy ő nyerte a százötvenezer forintos heti fődíjat egész hónapban tartó játékunkban. Hitte is, meg nem is.

Megilletődöttsége akkor is kitartott, amiikor meghatódva, könnyeit törölgetve vette át a harminc darab, öt-ötezer forintos plasztiklapot Tímár János irodavezetőtől, aki Takács Zoltán főszerkesztővel és Maláné Gorni Erzsébet marketingasszisztenssel együtt otthonában gratulált nyertesünknek.

[caption id="" align="alignright" width="350"] Losonczi Erzsébetnek Tímár János irodavezető adta át a nyereményt
[/caption]A lábatlani papírgyárból 22 évvel ezelőtt nyugdíjba vonult asszony elárulta, hogy 1985 óta olvasója a megyei lapnak.

– A keresztrejtvényeket mindig kitöltöm, így most ennek az új, csütörtöki mellékletnek külön örültem. Az pedig külön jól jött, hogy péntekenként már tévéújság is ingyen jár a laphoz, mert így nem kell külön megvennem.

A neszmélyi ház mögött szép kert terül el, így a kertészeti plusztartalmak hírének is megörült Erzsébet, akinek egész gyűjteménye van a lapunkban megjelent receptekből. Elárultuk neki: hamarosan ezeket újabbakkal egészítheti ki, hiszen május közepén gasztromelléklettel is bővül palettánk.

– Jobb lett az újság – tette hozzá, kiemelve, hogy egyre több érdekességet és helyi tartalmat, információt talál a lapban, amelynek kézbesítője már reggel hatra a postaládába teszi az újságot. A reggeli, ház körüli teendők után Erzsébet végig is olvassa az egész lapot, hiszen ahogy mondja, minden érdekli. Azt a napot pedig soha nem felejti, amikor a saját nevét is olvasta: a fődíj nyerteseként.

Az unokát is nálunk köszöntötték
Losonczi Erzsébet párja a neszmélyi híreket gyűjti, de annyira, hogy a játékvezető polgármesterről szóló megyei focis beszámolókat is kivágja. A bő háromezer cikkből a legtöbb 24 Órás, ma pedig egy újabb írással gazdagodik a hely- és sajtótörténeti gyűjtemény.

A nyugdíjas asszony szerényen, szeretteire gondolva egyből azon kezdett gondolkodni, mire, kire költi majd a százötvenezer forintos nyereményt. Büszkén mutatta 13 éves unokája fotóját, akinek egyik születésnapján a 24 Órában is gratuláltak Képes köszöntőnkben.
Olvasóinkra is rámosolyoghat még a szerencse, hiszen játékunk a hónap végéig tart. Naponta öt játékos nyer tízezer forintos, hetente egy pedig 150 ezer forint értékű utalványt.

Címkék#Neszmély

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!