Közélet

2017.04.12. 15:59

Ha szeretne a húsvéti nyuszival fényképezkedni, a Vértes Centerben megteheti!

Értékes nyereményekkel várják a vásárlókat április 13-tól a tatabányai Vértes Centerben.

W. Zs.

Csütörtökön beköltözik a húsvéti nyuszi a tatabányaiak közkedvelt bevásárlóhelyére. A szerencsések között értékes vásárlási utalványokat sorsolnak ki, fődíjként pedig egy bluetooth hangszóró talál gazdára. A nap további érdekességéről Bakai Lilla, a Vértes Center marketingmenedzsere beszélt lapunknak.

– Milyen programok várhatóak?
– Április 13-án délutántól várja érdeklődőit a virtuális valóság, de érdemes korábban érkezni. A Vértes Center aulájában közös fotó készíthető a húsvéti nyuszival, ami díjmentes és a fényképezkedés után pár perccel később már át is vehető a helyszínen. Ez a fotó természetesen hazavihető és örök emlék lesz a pláza húsvétjáról. Ezenkívül csokitojással is készül a tapsifüles, így kellemesebbé téve az ünnepet az apróságok számára.

– Mik lesznek a nyeremények?
– Sok-sok ajándékot sorsolunk ki. Fődíjként a Telenor felajánlásának köszönhetően egy JBL bluetooth hangszóró talál gazdára, ezenkívül vásárlási utalványokat adunk. Ötezer forintos „ajándékot” ajánlott fel a Levi''s és a Tally Weijl valamint a Retro Jeans. A Libri könyvesbolt pedig csomagot készített az egyik nyertesnek, de a Papír Plusz is hozzájárult az akcióhoz. Ezenkívül Budmil tornazsákokat sorsolunk illetve Overwatch pólót az 576 KByte jóvoltából és végül, de nem utolsó sorban Kreatív Hobby húsvéti csomagot.

– Mire lehet számítani a virtuális valóságban?
– A „nyereményjáték lapok” a játék ideje alatt átvehetőek a Vértes Center Bevásárlóközpont információs pultjában dolgozó hosztesztől. És már kezdődhet is a játék!

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!