Közélet

2017.03.25. 12:48

Kesztölci pincészet is részt vett az idei VinCE Budapesten

Szivek Györgyék London és Bécs után a legnagyobb magyarországi borfesztiválon is nagy sikert arattak finom boraikkal.

B. Cs.

A közelmúltban rendezték meg a fővárosban hazánk egyik legnagyobb borfesztiválját, a VinCE Budapest Wine Show-t, amire a kesztölci Szivek Pincészet is meghívást kapott. A Corinthia Hotelben megtartott eseményen több, mint 160 borászat mutatkozott be, csaknem 1000 féle borral. Szivek Györgyék meglepődtek a meghíváson, bár már volt előszele a sikernek.

Tavaly Londonban vendégszerepeltek, Donald Trump elnökké választásának estéjén az amerikai nagykövetségen kínálták a boraikat, de hívták már őket Bécsbe is. A kiállított borok közül nagy sikert aratott a 2015-ös zöldveltelini trilógia, amelyek különlegessége az, hogy különböző évben szüretelték és különböző technológiával dolgozták fel a hozzájuk felhasznált alapanyagot.

A borászok szakmai workshopokon is részt vehettek. A nekik szervezett hat mesterkurzus, amelyen neves borászok oktattak, telt házzal futott. A látogatók pedig végigkóstolhatták a kiállított nedűket és akár haza is vihették kedvenceiket.

Címkék#Kesztölc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!