Közélet

2017.03.14. 12:16

Kiállítással ünnepelték a hölgyeket

Ezen a kis településen immár évek óta kedves hagyomány, hogy a helyi Kézimunkaszakkör tagjai nőnap alkalmából kiállítást rendeznek a Kultúrotthonban.

kemma.hu

Ehhez kapcsolódik még az önkormányzat által szervezett műsor, amivel a helyi hölgyeknek kedveskednek. A Kézimunkaszakkör csak novembertől márciusig működik, hogy a hosszú, téli estéket alkotással töltsék a tagok. Szerdánként gyűlnek össze és megbeszélik a legújabb mintákat, technikákat és közösen szorgoskodnak.

Márciusra gyűlik össze annyi kézzel készített csoda, hogy azokból egy kiállítást tudnak szervezni nőnap alkalmából. Többféle technikával (kötés, horgolás, hímzés, varrás) találkozhattak az érdeklődők. Volt terítő, díszpárna, húsvéti tojás, sál és még kötött pulóver is.

A nőnapi műsorra érkezők először a kiállított tárgyakat csodálták meg, majd a nagy teremben szórakoztató programokkal várták őket a rendezők. Felléptek a gyerekek és táncos-énekes bemutató
is volt. Zárásként a hölgyek apró ajándékot vehettek át a szervezőktől.

Címkék#Annavölgy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!