Közélet

2017.03.01. 19:44

Digitális ötletek vállalkozóknak

A programhoz kapcsolódó pályázatokról is többet megtudhatnak az érdeklődők.

M. K.

Vállalkozz digitálisan! címmel rendez fórumot csütörtökön délelőtt 10 órától a tatabányai Edutus Főiskolán a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Dr. Szerencsés László, a KEMKIK elnöke mond köszöntőt, majd Informatikai fejlesztések európai uniós forrásból a Modern Vállalkozások Programja segítségével címmel Major György IKT tanácsadó tájékoztatóját hallgathatják meg az érdeklődők. Szó lesz a programhoz kapcsolódó pályázatok és kedvezményes hitelekről is, valamint arról, hogyan lehet időt spórolni, több bevételt szerezni és megtartani az ügyfeleket. Tanácsokat adnak a szakemberek arról, hogyan találhatnak ránk könnyedén a felhasználók az interneten, miként előzzük meg a zsaroló vírusok károkozását.

Délután 1 órától szekcióülések kezdődnek – hogyan kerüljünk a Google találati lista első oldalára; a CRM gyakorlati bemutatása –, ezt követően kötetlen beszélgetések zárják a programot a kiállítókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!