Kék hírek, bulvár

2017.02.21. 12:42

Halálos baleset szemtanúját keresik

Ha egy pickuppal Dad és Környe között volt január 3-án reggel, hívja a rendőröket!

kemma.hu

A január 3-án történt halálos baleset körülményeinek tisztázásához kérte az állampolgárok segítségét a rendőrség. Ahogy arról beszámoltunk, egy Kocs felől Dad irányába haladó fehér Ford Transit áttért a szemközti sávba, majd azt elhagyva az oldalára borult. A kisbuszban tartózkodók közül egy ember a helyszínen éltet vesztette.

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset idején Dad irányából Környe felé haladt egy sötét színű (feltehetően) Toyota Hilux pickup, amelynek vezetője láthatta a balesetet szenvedett autó mozgását, haladását.
 
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a balesetről, vagy látták a balesetet szenvedett gépjárművet a baleset előtt. A szemtanúk a 06/34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tehetnek bejelentést, vagy a [email protected] e-mail címre írhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!