Sport

2017.02.16. 10:58

Tatabánya FC: két játékos, egy edző és egy elmaradt tréning

A Gyirmót elleni NB III.-as meccsre készül a Bányász a kétfős kerettel és az új edzővel, Giovanni Scanuval. A csütörtöki edzés, mondhatni érdeklődés hiányában elmaradt. A vasárnapi találkozóra a Gyirmót viszont biztos, hogy jön...

Vá. T.

A Tatabánya FC-nél csütörtökre is hirdettek edzést, a vasárnapi, Gyirmót II. elleni bajnokira készülve. Csakúgy, mint két nappal ezelőtt - ugyanaz a két játékos, a kapus Rigó Gábor és a középpályás Kamil Kopunek volt jelen, utcai szerelésben.

Rajtuk kívül megérkezett Giovanni Scanu, aki a klub hivatalos Facebook-oldala szerint a csapat vezetődzője, de nem kívánt nyilatkozni. (Saját honlapja szerint utoljára 2015-ben a litván első osztályú FK Taurasnál tevékenykedett.) Egy olasz portál szerint viszont január közepén mondott le a Sporting Siniscola tréneri posztjáról.

Mivel több futballista nem érkezett, mintegy fél óra múlva Kopunek és Rigó Gábor is távozott a Grosics Stadionból, természetesen tréningezés nélkül.

Nagy László létesítményvezetőtől megtudtuk: a vasárnapi ellenfél, a Gyirmót II. úgy készül, hogy lesz NB III.-as összecsapás vasárnap 14 órától. Amennyiben az első három találkozón nem tudnak kiállni a tatabányaiak, az eredményeiket törlik, a klubot pedig kizárják a bajnokságból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!