Sport

2017.01.24. 13:46

TFCE néven a megye III.-ból indulva építenék fel újra a tatabányai focit

Sajtótájékoztatón számolt be a tatabányai foci jövőjéről P. Nagy László edző, Schmidt Csaba polgármester, Molnár Tamás, a Tatabánya Futball Club Kft. felügyelőbizottságának elnöke és Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club elnöke.

kemma.hu

Mint elhangzott, a korábban az utánpótlásneveléssel foglalkozó TASK (Tatabányai Alapítványi Sportkör) Tatabánya Futball Club Egyesület néven, a megyei harmadosztályban folytatja a tavaszi szezonban.  

A cél az, hogy szezononként egy-egy osztályt feljebb lépve feljussanak az NB III.-ba.

A felnőtt csapat vezetőedzője az a P. Nagy László, aki a legutolsó pillanatig kitartott a nagy múltú, de az utóbbi időszakban nehéz helyzetbe került Tatabánya FC mellett. Úgy fest, hogy a Bányász ezzel párhuzamosan viszont nem fogja tudni folytatni az NB III-ban, hiszen játékoskeret híján, kizárva az átigazolásokból esélytelen a szereplésük. Információink szerint a korábbi többségi tulajdonos ügyvezetője jelenleg Olaszországban tartózkodik.

Mindemellett azt is megerősítették, hogy hazai pályájának felújítása miatt az NB II-es Budaörs a tatabányai Grosics-stadionban játssza a tavaszi szezonban a "hazai" meccseit.

További részletek a szerdai 24 Órában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!