Közélet

2016.12.22. 17:31

Ott segítenek, ahol tudnak

Az Angyalok Szárnya Jogvédő Egyesület a megyén belül és annak határain túl is mindent megtesz azért, hogy szebbé varázsolja az ünnepeket.

kemma.hu

Az egyesület tagjai elsősorban a gyerekeknek és a rászoruló családoknak segítenek. Így például a közelmúltban a naszályi ovisokat és a győri kórház kis betegeit lepték meg Mikulás alkalmából, most pedig, sikeres élelmiszer- és ajándékgyűjtésük után, karácsony alkalmából látogatnak el több településre. Persze sehova nem mennek üres kézzel

Mi Naszályra kísértük el őket. A helyi művelődési házban szerveztek kedves ünnepséget, amelyre mintegy száz vendéget hívtak meg. A zenés-, dalos délutánon Szabó László egyesületi elnök mellett Kiss Hajnalka köszöntötte a megjelenteket, akiket a gyerekek hegedű- és furulyaszóval, versekkel szórakoztattak, míg az Ákom-Bákom társulat bábelőadással. Panov apó meséje Jézusról, a szeretet és a gondoskodás fontosságáról szólt.
Az ajándékosztás után még két bajóti családnak is segített az egyesület, de Komáromban és a tatai diákotthonban is jártak. Mocsán is szerveztek a naszályihoz hasonló ünnepséget, majd Oroszlányba és Kajárpécre ment az egyesület elnöke a szeretet, a segítség, az összefogás jegyében.

Címkék#Naszály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!